Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /usr/home/apafolchitorres.org/web/wp-content/plugins/captcha/live-trafic-lib/cptch_traffic_functions.php on line 1317 Warning: file_get_contents(http://freegeoip.net/json/54.226.132.197): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /usr/home/apafolchitorres.org/web/wp-content/plugins/captcha/live-trafic-lib/cptch_traffic_functions.php on line 1317 Menjador | APA Folch i Torres

Menjador

MENJADORÉs la comissió que junt amb l’escola vetllen pel servei de menjador i que els nostres fills mengin de forma sana i equilibrada i adquireixin uns hàbits higiènics, d’autonomia personal i relació social.menjador

La cuina de l’escola està situada a l’edifici de primària i cada dia s’elaboren el menjars dels infants segons la programació trimestral establerta.

 

El servei de menjador està gestionat per l’empresa SET i TRIA i la coordinadora del menjador és la Montse, que la trobareu al despatx de l’APA de dilluns a divendres de 9 a 10.30 h. o al tel. 93 863 90 26.

Preu fixe (curs 2015-16):  6.20 €/dia

Preu esporàdic: 6.90 €/dia.

raspall-dents

Al cicle inicial s’ha instaurat el projecte d’higiene bucal, per tant tots els infants que vulguin rentar-se les dents després del dinar, hauran de portar un estoig amb el raspall i la pasta dentrífica, sent els pares els responsables de la seva cura i higiene.

de Palau-solità i Plegamans