Colònies 2017

mas muxach

 

Un any més, des de l’AMPA estem organitzant les colònies per als nostres fills des de P3 fins a 5è de Primària.

En aquesta ocasió, la casa de colònies serà CAN MUXACH, una masia pairal restaurada, situada en plena natura al municipi de Brunyola, a 4km de Santa Coloma de Farners (Girona).

DATES

Aquest any, les dates de les colònies seran per a tots els nens les mateixes: del dimecres 28 de Juny al divendres 30 de Juny.

PREUS

L’import serà de 157€, i dins d’aquest preu s’inclou: l’estada a la casa de colònies, monitoratge 24h, pensió completa (esmorzar, dinar, berenar, sopar), activitats (matí, tarda i nit) i autocar.

Una membre de la Junta de l´Apa de l’escola acompanyarà als nens de colònies, com a suport, en cas que no li fos possible anar, us podeu apuntar al despatx de l´Apa tots aquells que hi estigueu interessats. L´adjudicació de la plaça, en aquest cas, s´efectuarà per estricte ordre d´inscripció.

Els pagaments s’hauran de fer en els següents plaços :

60 €, a abonar abans del 10 de març

60 €, a abonar abans del 10 d’abril

37 €, a abonar abans del 20 de maig

El primer pagament de 60€ implica la reserva de plaça per les colònies. Fora d’aquest termini no es podrà apuntar a cap nen.

En cas de que el vostre fill finalment no pugui anar de colònies els diners de la reserva no es retornaran, ja que són necessaris per fer la reserva de plaça a la casa.

Si no s’arribés a un nombre mínim de 22 nens, no es podran fer les colònies. En aquest cas, es retornarien els diners del primer pagament.

REUNIÓ

El proper dia 10 de febrer a les 17h de la tarda, vindran de Can Muxach a fer una reunió amb totes les famílies interessades per tal d’ampliar informació i aclarir possibles dubtes sobre: localització, espais, centres d’interès, característiques de la casa, material que cal portar, etc.

Aquesta reunió es realitzarà a l’escola Can Cladellas.

S´oferirà canguratge gratuït per tothom que ho sol·liciti amb preavís al correu de l’Ampa (ampacancladellas@gmail.com).

També es concertarà un dia de visita a la casa, perquè tothom que estigui interessat pugui visitar-la. El dia de la visita es comunicarà durant la reunió.

CENTRE D’INTERÈS

El centre d’interès serà “FEM L’INDI” i estarà adaptat a cada franja d’edat.

Podeu fer una ullada a la seva web: www.masmuxach.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.