Carnestoltes 2017

Estem enllestint la comparsa de Carnestoltes que aquest any serà dissabte 25 de febrer. Us prometem que és moooolt més senzill que l’any passat!!! 😉

Avancem que el tema va en línea amb el projecte de l’escola. L’ART.

Però abans necessitem saber si voldreu participar i demanar entre els participants qui podria cedir un cotxe que porti bola per arrosegar el petit remolc amb l’equip de so. Sense cotxe no tenim música!!!

Per tant, us agraïrem ens confirmeu quants adults i nens hi participareu, si podeu ajudar tant en la preparació de la disfressa com en l’organització de la comparsa i sobretot, si algú disposa de cotxe amb bola pel remolc. Esperem que ens responeu ben aviat abans del dimarts 31!

IMG_8095

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.