Colònies 2016

Un any més des de l’APA organitzem les colònies extraescolars que els darrers anys venint fent juntament amb l’escola Can Cladellas.
Aquest any la casa de colònies escollida és Les Tallades a Vilanova de Sau amb un centre d’interès amb el que gira les activitats adaptades a les diferents edats, diversió i aventures que viuran els nostres fills.
Les dates que oferim son 3 dies pels més menuts, de P3 a P5, i amb sortida el dimecres 29 de juny i tornada tots junts el divendres 1 de juliol i de 5 dies els nens de 1r a 5è amb sortida el dilluns 27 de juny i tornada tots junts el divendres 1 de juliol. Els preus els trobareu en el document annexe així com el les dates de pagament.
Si voleu fer una ullada podeu trobar més informació de la casa de colònies a http://www.lestallades.cat

les-tallades-06

Us informem que l’acompanyant dels nens a les colònies serà un membre de la Junta de l´Apa, però en cas que no li fos possible anar, us podeu apuntar al despatx de l’Apa tots aquells que hi estigueu interessants. L’adjudicació de la plaça, en aquest cas, s’efectuarà per estricte ordre d’inscripció.
Tots aquells que esteu interessats en que els vostres fills assisteixin a les colònies o encara esteu dubtant, us convidem a la reunió informativa que tindrà lloc el proper dijous 21 de gener a les 18.15h a la sala polivalent de l´escola de primària. Hi haurà servei de guarderia durant la reunió.
Recordeu que tal com  s’ha estat realitzant els darrers anys, els alumnes de primària faran activitats en anglès.
El dissabte 13 de febrer a les 11.30 h matí està programada una visita a la casa de colònies perquè podeu conèixer l’entorn i les instal.lacions.

Us hi esperem!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.